Vuosien varrella matkan varrelle kadonneita


Vuosien varrella matkan varrelle on jäänyt useita luokallisia; kavereita, tuttavia ja ystäviä. Aika ajoin olisi mukava kuulla missä ihmiset menevät ja vaikuttavat.

Aivan kaikkia en varmastikkaan ole muistanut, mutta jos koet kuuluvasi listalle, niin laita ihmeessä viestiä tulemaan.

Ne ystävät ja kaverit, joihin yhteydet ovat kunnossa, olen jättänyt kirjaamatta tälle sivulle.

1973 - 1980, Joensuu (Siihtala, Mutala)

Jensuun aikoihin sijoittuu lapsuuteni ja varhaisnuoruus. Mutalassa kävin ensin lastentarhaa ja heti perään ala-asteen viereisessä Mutalan koulussa. Tänne on jäänyt muistoissani muutama ensimmäinen kaveri.

Petteri Tarma, "paraskamu", asui naapurustossa. Petterin kanssa karkasimme keväällä 1974 lastentarhan kevätjuhlasta yhteistuumin (en muista kyllä oliko kumman idea, vai vain yhteinen päähänpisto). Sittemmin olen antanut itseni ymmärtää että Petteri on tekemisissä lapsuutensa unelma ammatin kanssa, eli lentää. Petterin "bileissä" sain sellaisia vaikutteita joiden ansiosta uskoisin harrasteeni vieneen minut musiikin maailmaan useiksi vuosiksi.

Laakkosen veljekset asustivat toisella puolella muuria, meiltä päin katsottuna. Väliin jäivät Immosten sisarukset.

Eero Savinainen oli insinööri-isän poika ja asui lähes naapurissa Siihtalan aikoina. Sittemmin muutimme molemmat Rantakylään ja samaan kerrostaloon, puronsuunkadulle.

Useita muita kavereita tuli ja meni Mutalan-ala asteen a-luokilla 1974 - 1979. Nimiä joita muistan noilta vuosilta ovat; Katariina Vatanen, Pirjo Päivärinta, Kari Jeskanen, Marko Jantunen, Ari ja Juha Juvonen, Sirpa Vinni (löytynyt) ja lukemattomia muita joista ei muistu mieleen enää kuin etunimi.

1980 - 1983, Joensuu (Rantakylä)

Rantakylässä kävin yläasteen, tai osan siitä, nimittäin yhdeksännen luokan keväällä tuli muutto Joensuusta Kuopioon. Tässäkin lyhyessa ajassa ehti monta hyvää ystävyyden alkua syntyä.

Samassa talossa, Puronsuukadulla, kanssani asuivat kaverini ja ystäväni: Jari Muuttoranta, Eero Savinainen, Juha ja Ville Varis, Timo Vornanen ja Marko Ryynänen.

Koulukavereita: Jouni Lihavainen, Urpo Kormilainen, Risto Pakarinen, Rauni Matilainen ja Tiina Piiroinen.

Näihin aikoihin osuvat myös ensimmäiset ihastukseni ;) Heistä vain muutamia etunimiä ymmärrettävästi ;) Mirja, Anita, Kati, Marika, sisarukset Sari ja Satu, Juvosten sisarukset...

1983 - 2001, Kuopio (Neulamäki, Rypysuo, Petonen ja Pitkälahti)

Kuopioon muuttaessani jäivät kaikki kaverit taakse, ja uusia tarvittiin.

Kavereita: Timo Parviainen, Markku Koivuoja, Petteri Aumala, Outi Tyrväinen, Riikka Ilmivalta, Triin Lepmets, Mikko Venäläinen ja Anna Hirvonen

Koulukavereita: Niilo Hendolin, Carissa Lehtolainen, Anu Väisänen, Kirsi Tirkkonen, Petri Karkola ja Riku Lehtinen.

1987 - 1988, Oulu, Rovaniemi

Armeija ajat: Oulussa, Rovaniemella ja taas Oulussa meni armeija aika.

Inttikavereita ja muitakin; Petri Heinälä (löytynyt), Ilkka Haipus, Vesa-Heikki Kähärä ja Heli Rajaniemi.

2000 - 2001, Etelä-Libanon (Ett Taibe)

YK -joukot: Etelä-Libanonissa vietettiin varsin hyvässä säässä (verrattuna vastaavan ajan Suomen säähän) talvi ja kesä 00-01.

Taistelutovereita: Jani Juvonen, Jani Forsman, Ari Högström, Jari Puikkonen (Postimies/koiramies/51:n päällikkö Juvalta), Ari-Vesa Savolainen ja Sami Hänninen.

2001 -> Helsinki, Vantaa

Helsinkiin muuton jälkeiset kaverit ovat pääsääntöisesti tallella. Muutamat voisivat kuitenkin päivittää yhteystietojaan ;) Toni Kiri, Kari Koskinen.