Curriculum Vitae


Timo


Perustiedot

Nimi : Timo Haverinen
Syntymäaika ja paikka : 20.09.1967, Joensuu
E-mail : Timon posti
Asuinpaikka : Vantaa.
Puhelin : On : )
Siviilisääty : Naimisissa, onnellisestiPähkinänkuoressa

Olen työskennellyt laajasti monien ICT alan tehtävien parissa mm. laskutuksessa, raportoinissa ja konsultoinissa. Minulla on kokemusta projektien vetämisestä, prosessien suunnittelusta sekä ongelmien ratkaisemisesta. Työtehtäväni ovat usein olleet alustojen sekä BI/DW ohjelmistojen teknisessä rajapinnassa, sunnittelussa, toteutuksessa, auditoinnissa ja ylläpidossa. ETL/ELT prosessit, suunnittelu ja toteutukset ovat myös kuuluneet työnkuvaani, hyvin moninaisin työkaluin. Omaan myös pitkän työhistorian ICT alan ulkopuolelta.

Viimeisimpänä askeleena olen siirtynyt asiantuntiatasolta esimies ja hallinnointi tehtäviin. Olen suoriutunut kiitettävästi minulle tarjotuista tehtävistä ja siten saanut edetä urallani vaativampiin tehtäviin.

Ihmisenä ja työtoverina olen helposti lähestyttävä ja ulospäin suuntautunut, vuorovaikutustaitoni ovat erinomaisella tasolla. Lisäksi olen looginen ja matemaattisesti suuntautunut, joten ongelmatilanteet ovat positiivisia haasteita minulle. Vahvuuksiani ovat: nopea omaksumiskyky, erinomainen ongelman ratkaisukyky sekä joustava ja mukautuva suhtautuminen tehtäviin.

Olen aina tarttunut rohkeasti uusiin haasteisiin, riippumatta siitä onko minulla ollut edeltävää kokemusta tehtävästä tai teknologiasta. Osaan myös etsiä tarjottuihin haasteisiin vaihtoehtoisia lähestymistapoja. Taivun siis helposti uusiin sekä haastaviin tehtäviin.

Minulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja löytää sieltä olennaiset, toiminnan kannalta tärkeät, yksityiskohdat.

Työ: IT Manager at CIO Office Koulutus: Tietotekniikan mekaanikko YO Sertifikaatit: Talend, SAS, F-Secure. Lyhyesti: BI/DW/ERP/ETL/ELT/IT -tekijä (ja paljon muuta).
View Timo Haverinen's profile on LinkedIn